Edcamp Girona 2018

Fa un parell de setmanes, vam poder viure una gran experiència a Girona, a l’Escola El Bosc de la Pabordia. Era el nostre primer Edcamp (tot i que ja era la segona edició que feien a Girona).

Per alguns dels nostres membres, Girona té un significat molt especial, i vam creure que no hi havia millor escenari possible per estrenar-vos dins els Edcamps.

Però… potser hauriem de posar en situació què és un Edcamp. Segons la web de l’Edcamp de Girona, un Edcamp és:

“Una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. Es basa en un aprenentatge entre iguals, i és a través de la conversa i l’intercanvi com es desenvolupa.

En un edcamp no hi ha un programa definit per l’organització, ja que són els participants els qui construeixen conjuntament el programa a partir dels temes que són del seu interès, i a més és gratuït.

I tot això per aprendre, fer xarxa i desenvolupar-se personalment i professionalment per transformar l’educació!”

En aquest Edcamp, vam poder compartir moltes experiències amb professionals vinculats al món de l’educació, i realment va ser molt gratificant. És un d’aquells actes que demostren que l’educació és un actor viu, que no deixa d’evolucionar, i que per sort, tenim una xarxa de mestres amb moltes ganes de que sigui així.

En Pere Cornellà va ser el “mestre de cerimònia”, però el grup organitzador estava format per molta més gent (Xavier Pujol, Eduard Muntaner, Daniel Martín, Iolanda Arboleas, Estefania Trias, Marina Valladares, Lorena Montes i Xavi Blanché).

Us compartim l’horari i el mapa de sessions que es va elaborar amb totes les propostes dels participants:

 

 

 

 

 

 

 

 

Per si us interessa, us compartim també l’enllaç als diferents documents que es van elaborar a cada sessió pels propis participants.

Documents Edcamp Girona 2018

Des d’aquí, volem agrair a tots els organitzadors de l’event, i animar-vos a què participeu en experiències com aquestes, tan gratificants i enriquidores. Si voleu, podeu consultar el calendari de propers Edcamps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s